Bra med färre européer?

LEDARE.

Barnafödandet minskar drastiskt i Storbritannien, skriver The Telegraph, och tillägger glatt: Bra för planeten! Detta samtidigt som hundratals miljoner nya afrikaner inte verkar vara något problem alls. Är det bara bra om det är européerna som blir färre?

Födelsesiffrorna i Storbritannien har rasat till den lägsta nivån på 20 år, visar nya siffror. Minskningen är hela 3,1 procent på ett år. Den kraftiga nedgången inleddes efter de forcerade massvaccineringarna år 2020, i motsats till vad demografer förut­spådde, då de tvärtom väntade sig en babyboom efter den långa tiden av nedstängning. I efterhand har det dykt upp rapporter som visar att de så kal­la­de vaccinen ansamlas i kvinnans äggstockar, där de kan orsaka missfall och svårigheter att bli gravid.

Många länder i Europa kämpar med en åldrande befolkning, då det föds för få barn. Ekonomer hävdar att det inte går att upprätthålla vår levnadsstandard om ett minskande antal unga ska sörja för en ökande andel åldringar. Men i stället för att lägga pannan i djupa veck över den oroväckande rapporten, jublar tydligen önationens officiella demografer.

Ungern är ett av de få länder som har en aktiv politik för att öka barnafödandet. Bland annat har man förmånliga lån och bidrag för att familjer med barn ska kunna äga sitt eget hem. Ju fler barn, desto större stöd.

– Vi vill att familjen åter blir kärnan i europeisk politik. Familj och barn är verkligen en välsignelse – inte bara för nationen, utan för hela Europa, sade premiärminister Viktor Orbán angående stödet.

The Telegraph: ”Storbritanniens ras i barnafödande kal­las ’bra för planeten’ när antalet nyfödda når lägsta på 20 år”.

Och politiken fungerar, man har ökat barnafödandet från 1,32 barn per kvinna år 2000 till 1,54 år 2023. Det ligger dock fortfarande långt under de cirka 2,1 barn per kvinna som krävs för att hålla en stabil folkmängd, vilket visar hur svårt det är att åstadkomma trots en familjevänlig politik.

I Väst gör man dock tvärtom. Istället för att placera den sunda familjen som sätter barn till världen i samhällets centrum, riktar man allt fokus på homosexuella, könsbytare och andra avarter.

Till och med i Sverigedemokraterna har detta dykt upp. Det är EU-parlamentarikern Johan Nissinen som vill göra det snabbare och enklare att genomföra kirurgiska ingrepp på könsbytare, vilket vi berättar om i detta nummer av Nya Tider.

Borde det förresten inte betraktas som en ideologisk avvikelse från SD:s linje och leda till uteslutning? Ett stort antal personer har redan uteslutits ur partiet, ibland bara för någon kommentar på Facebook som ansågs gå över linjen. Men tydligen är det bara åt det ena, ”radikala”, hållet som partiet praktiserar nolltolerans. Att vara ideologiskt avvikande åt det liberala pk-hållet verkar vara helt okej.

Det pågår ett angrepp mot kärnfamiljen i hela västvärlden, vilket resulterat i att varje generation blir markant fåtaligare än den tidigare. Den lösning som förs fram av globalisterna är massinvandring. ”Vem ska ta hand om dig när du blir gammal?” frågar de, och menar att vi därför måste acceptera hundratusentals somalier och afghaner i Sverige. Det är en klassisk taktik:

Man skapar ett problem och sedan presenterar en färdig lösning, som råkar vara i linje med de egna globalistiska målsättningarna.

Det pågår helt enkelt ett medvetet och avsiktligt folkutbyte i västvärlden. Det är också i det ljuset man ska se de brittiska demografernas jubel över det sjunkande barnafödandet.

Citatet i The Telegraph kommer från professor Sarah Harper, grundare och direktör för Oxfordinstitutet för befolkningens åldrande. Hon uppges inte förvånande även ha varit regeringsrådgivare. Argumentet är, som vanligt, klimatet. Harper menar att det är bra att färre barn föds i ”höginkomstländer” eftersom vår ”överkonsumtion” driver den globala uppvärmningen.

Återigen är det total brist på logik hos pk-människorna, men det är inget de behöver oroa sig för, då systemmedia aldrig kommer att ställa frågor om detta. En självklar fråga är så klart: Så alla de pakistanier och indier som utgjort Storbritanniens ersättningsinvandring, de som invandrat för att ersätta alla ofödda barn, de innebär inte ett problem för klimatet?

I själva verket är det inget annat än rasism mot europeiska människor. Det är aldrig något problem med att Afrikas folkmängd exploderar. Bara Nigerias befolkning har gått från 19 miljoner år 1900 till 214 miljoner år 2022 och fortsätter att växa snabbt. Det har haft enorm påverkan på naturen. Landets skogar har skövlats, ofta bara i jakt på ved för dagen, och djurlivet närmast utrotats. Det innebär självklart även att mycket koldioxid släppts ut i atmosfären, om man nu tycker det är viktigt. Men där blundar förstås sådana som Sarah Harper. Det kan rentav ses som rasistiskt att kritisera Afrikas snabbt ökande folkmängd.

Även svenska Dagens Nyheter är positiva till Afrikas befolkningsexplosion. ”Nigeria kan rädda Europa från framtida åldersfälla”, skrev tidningen sommaren 2020. Tänk om det i stället vore tvärtom. Afrika höll på att befolkas med vita människor i ett medvetet befolkningsutbyte. När antalet födda svarta barn rasade långt under reproduktionsnivå så skulle det vara ”bra för planeten”. Pakistan, Indien, Turkiet, Irak med flera länder skulle ha vita toppolitiker. Vore inte det rasism?

Förmodligen skulle afrikanerna försvara sig allt de förmådde. De skulle protestera och kämpa om de blev tillsagda att invandring av vita människor ”räddar Afrika” när afrikanerna själva föder för få barn. Varför är det inte fler européer som protesterar och kämpar när vi håller på att bli ersatta, när Storbritannien redan styrs av en indisk premiärminister?

Dela artikeln

Materialet är upphovsrättsskyddat. Du har tillstånd att citera fritt ur artiklarna förutsatt att källa (www.nyatider.se) anges. Foton får inte återanvändas utan Nya Tiders tillstånd.

Chefredaktör och ansvarig utgivare

Relaterat

Rätt av Åkesson att nobba Nobelmiddagen

🟠 LEDARE. Nobelstiftelsen ändrar sig och säger att Jimmie Åkesson är välkommen till årets Nobelmiddag – efter tolv år. Men Åkesson säger att han har viktigare saker att göra den dagen. Helt rätt! De gamla institutionerna har gjort sig själva irrelevanta genom att hålla fast vid en antidemokratisk politisk korrekthet.

Läs även:

Varför detta krig mot landsbygden?

Varför detta krig mot landsbygden?

🟠 LEDARE. I detta nummer rapporterar vi om EU-kommissionens plan att tvinga husägare att tilläggsisolera för hundratusentals kronor. Boverket vädjar till regeringen att stoppa den nya lagen och varnar för att många kommer att tvingas riva sina hus. Det verkar dock vara precis det som är planen – landsbygdsbefolkningen ses som klimatbovar som ska bekämpas med alla medel.

Rättsstatens dödgrävare exponeras

🟠 Efter de så kal­la­de påskupploppen förra året – egentligen koranupploppen – då polisen bombarderades med stenar och vissa blev svårt skadade, nästan dödade, så var det en del av de mer naiva samhällsdebattörerna som trodde att det nu skulle bli ändring emot kriminaliteten. Vi som varit med ett tag förvånades dock inte över att makthavarna återigen tog våldsverkarna under sina vingar. Den analysen gör veckans debattör Christian Pavón.

Nyhetsdygnet

Äntligen – en Malmbergbiografi

🟠 Bokrecension. Bertil Malmberg är ett rätt stort namn inom svensk poesi­. Han kanske står i skuggan av samtida gestalter som Gunnar Ekelöf och Harry Martinson, men han är långtifrån glömd. Malmberg var Akademi­ledamot och en vurmare för sådant som det traditionella Tyskland, vilket gör honom till ett naturligt fokus för mången konservativ litteraturvän. Tack vare en personlig, konstnärlig omprövning i slutet av 1940-talet blev han även accepterad av den svenska modernistiska skolan, samtidigt som han bevarade sin integritet. En ny biografi om Malmberg ger anledning till en närmare titt på mannen, hans liv och hans verk.

Stridsskrift mot modernism och trista hus

🟠 Denna bok är en opinionsbildande skrift, rikt illustrerad, med korta texter och bilder på varje uppslag. Den är skriven av Jerker Söderlind. Han har utbildat sig till arkitekt och journalist, och driver ett företag som sysslar med stadsutveckling. Den här boken innehåller så många glada attacker mot nutida svenskt stadsbyggande att man riktigt ser framför sig hur de som är nedgrävda i modernismens skyttegravar fullständigt måste explodera av raseri. Att boken är skriven så visar hur långt detta arkitekturkrig har gått.

Den poetiske prästen

🟠 Johan Ludvig Runebergs författarskap. Den finlandssvenske skalden Johan Ludvig Runeberg blev redan under sin livstid känd och älskad i både Sverige och Finland för sina diktverk. Han skrev bland annat det episka diktverket Fänrik Ståls sägner, Kung Fjalar som utspelas i Norden under vikingatiden, samt Majsång som sjungs traditionsenligt under Valborgsfirandet. Trots att han var finsk nationalist har hans diktning haft oskattbar betydelse även för den svenska nationalkänslan.

Vad vill World Economic Forum?

🟠 11 exempel på konkreta framtidsplaner för planeten. World Economic Forum (WEF) är en av de mest inflytelserika globalistiska privata organisationerna som finns i världen. De ingår samarbete med FN och skryter öppet med att deras lärjungar ”infiltrerar” världens regeringar. Men vad döljer sig egentligen bakom allt prat om ”hållbarhet”, ”resiliens” och ”Den stora återställningen”? Nya Tider listar elva av de mest förryckta idéer som WEF verkar för.

Apostlarnas apostel i legendens värld

🟠 HISTORIA Under 1200-talet skrev ärkebiskopen av Genua, Jacobus de Voragine, Gyllene legender, som är en samling av berättelser om olika bibliska personer och helgon. Ett av de helgon han skrev om var Maria Magdalena. Hans berättelse om henne präglade inte bara den medeltida synen på henne utan även hur hon kom att avbildas i konsten.

Inblickar i den tidiga kristendomen

🟠 HISTORIA Nya testamentets kanon utgörs av 27 skrifter: fyra evangelier, Uppenbarelseboken samt brev. Denna kanon sammanställdes under 300-talet, men dessa 27 skrifter är inte de enda kristna skrifter som finns. Ett mycket stort antal evangelier, böcker, sånger och apokalypser skrevs under 100-300-talen och några enstaka skrifter kom även till långt senare. Dessa kom inte med i Bibeln utan utgör Nya testamentets apokryfer. Även om dessa skrifter inte är kanon har de varit betydande och ger intressanta inblickar i den tidiga kristendomen.

Satsa på ett eget örtapotek i år!

🟠 Nu har vi vintern bakom oss och våren har redan deklarerat sin ankomst. Redan lyser de små snödropparna bland löv och snö. Det är nu det frusna börjar få liv igen. Snart kan vi se de första små nässelskotten titta fram. Och nu kan vi börja så våra frön, visserligen inomhus än så länge, men bara känslan av att det är på gång är fantastisk. Man blir glad bara av att titta på de färgsprakande fröpåsarna.

Annonser

Hitta många olika casinon på casino-utan-svensk-licens.net
Vill du spela på ett casino utan licens? Spelacasino informerar dig om allt du behöver veta.
Jämför casinon utan licens med snabba uttag hos nätcasinoutanlicens.com.
Onlinecasinos.se hjälper dig att välja bäst online casino
uudetkasinot.com/ listar Finska casinon online

Logga in på ditt konto

Genom att fortsätta surfa vidare på hemsidan godkänner du vår integritetspolicy.