Bitte Assarmo

Artiklar av Bitte Assarmo

Vad har hänt sedan 90-talet?

Vad har hänt sedan 90-talet?

🟠 När Henrik Dagård ”hade fel”. Ibland är det lätt att få för sig att det politiska och mass­mediala klimatet är statiskt och att ingenting förändras. Men det stämmer inte riktigt. Förändringar sker, om än långsamt. Den politiska korrektheten härskar fortfarande inom system­media, men det blir allt lättare att uttala de oönskade sanningarna. Veckans debattör Bitte Assarmo drar paralleller mellan två utspel med 27 års mellanrum.

SVT mörkar sanningen om korankravallerna

SVT mörkar sanningen om korankravallerna

🟠 SVT:s Uppdrag granskning har gjort en dokumentärserie om förra årets korankravaller – det som systemmedia envist kal­lar ”påskupploppen”. Det är skrämmande att se. Inte bara för att dokumentären med all önskvärd tydlig­het visar att Sverige är fullt av muslimer som är beredda att mörda poliser om de upplever sig kränkta – utan i ännu högre grad för att skattefinansierade public service fullkomligt underlåter att problematisera detta faktum. Veckans debattör Bitte Assarmo har sett alla avsnitten om korankravallerna 2022.

Koranterroristernas verkliga måltavlor

Koranterroristernas verkliga måltavlor

🟠 DEBATT Vid vår pressläggning sitter fortfarande korankrigare frihetsberövade, misstänkta för angrepp mot blåljuspersonal under förevändning att de ville åt den danske politikern Rasmus Paludan. Ett femtiotal muslimer har redan hunnit dömas för gärningar i samband med koranupploppen påsken 2022, fler kommer att dömas under 2023. Veckans debattör, journalisten Bitte Assarmo, ger oss perspektiv på vad muslimerna egentligen vill uppnå.

Hur kan koran­kravaller förvåna någon?

Hur kan koran­kravaller förvåna någon?

🟠 Korankravallerna i påskas skakade Sverige. Men hur kan det förvåna någon att religiösa utövare, som ständigt kräver särbehandling, tar till våld när de känner sig kränkta av den svenska lagstiftningen? Veckans debattör Bitte Assarmo tar tag i ett viktigt ämne.

TV-seriernas provocerande budskap om män och kvinnor

TV-seriernas provocerande budskap om män och kvinnor

🟠 Sofia Helin har kläckt idén. Tillsammans med skådespelarna Julia Dufvenius, Anja Lundqvist och Alexandra Rapaport, samt manusförfattarna Richard Holm och Dunja Vujovic, har hon omskapat snilleblixten till en av de mest infantila tv-serier som producerats i Sverige. Tv-serien Heder är, för att använda ett gammalt talesätt, så dålig att den rentav blir underhållande.

Varför mördar vissa femton­åringar? Vad kan det bero på?

Varför mördar vissa femton­åringar? Vad kan det bero på?

🟠 Vad rör sig i huvudet på en 15-åring? Hur tänker en mördare? I Sverige har den grova kriminaliteten gått allt längre ned i åldrarna, och nu har vi alltså ungdomar i nedre tonåren som kallblodigt skjuter ihjäl rivaler, utan hänsyn till om oskyldiga hamnar i skottlinjen. Samhällets respons är samtidigt lam och förnekar grundproblemen. Utifrån blodbadet på Emporia i Malmö resonerar veckans debattör, journalisten Bitte Assarmo, kring huruvida kulturell bakgrund har betydelse.

Vad är det som är så farligt med att bevara Sverige svenskt?

Vad är det som är så farligt med att bevara Sverige svenskt?

🟠 Nu har de första kapitlen av Sverigedemokraternas vitbok släppts och som förväntat konstateras där att åtminstone en del av ursprunget till partiet står att finna i den gamla organisationen BSS, Bevara Sverige Svenskt. Det här är egentligen inget nytt, men begreppet BSS framkal­lar ändå rysningar hos allmänheten. Att bevara Sverige svenskt tycks vara det mest förfärliga någon kunnat komma på, efter att regeringen med Olof Palme i spetsen i mitten av 1970-talet lagstiftade om att Sverige inte alls skulle vara svenskt utan tvärtom mångkulturellt.

Ebba Busch Thor (KD). Foto: Nya Tider

Ska kemisk kastrering vara frivillig?

🟠 KRÖNIKA KD vill införa kemisk kastrering av dömda våldtäktsmän och pedofiler. Det uppgav partiledaren Ebba Busch på en pressträff under Almedalsveckan. Eftersom kemisk kastrering är en medicinsk behandling som minskar sexlusten menar Busch att det bör vara ett villkor för villkorlig frigivning.

Page 1 of 3 1 2 3

Nyhetsdygnet

Senaste numret

NyT22web-thumbnail
Nya Tider är den enda tidningen som bemöter systempressens lögner i deras eget format: på papper. Sedan grundandet 2012 granskar Nya Tider den politiska korrektheten och berättar hur verkligheten ser ut bakom systemmedias tillrättalagda version. Från april 2017 utkommer Nya Tider även med en nätupplaga varje vecka.
Vávra Suk
Chefredaktör
Prenumerera på
Nya Tiders nyhetsbrev!

123 037 97 35

A Minska textstorlek". A+ Öka textstorlek. A++ Stor text.

Logga in på ditt konto

Genom att fortsätta surfa vidare på hemsidan godkänner du vår integritetspolicy.