I första kapitlet, ”Vi måste ta sex på allvar”, lägger Perry fram sina grundpositioner. Hon kritiserar att allt i vårt samhälle har kommit att handla om konsumtion och valfrihet. Sex är numera bara en konsumentprodukt. Hon kritiserar liberalismen: ”Jag är kritisk mot alla ideologier som inte väger friheten mot andra värden”. Perry är noga med att påpeka att sex borde vara omgivet av en ”förtrollning”. Det är inte vilken vara eller tjänst som helst.
Hon skriver: ”Att friheten har ett pris är något som unga kvinnor tvingas lära sig på egen hand”, och så går hon vidare med att beskriva några av den sexuella revolutionens baksidor. Tesen är att mycket av det negativa som liberalfeministerna är arga på är orsakat av den sexhedonistiska kultur de själva skrikit efter.
Artikeln fortsätter
Är du prenumerant kan du logga in för att fortsätta läsa.
Inte prenumerant? Teckna en prenumeration här.
Vi kan tyvärr inte erbjuda allt material gratis på hemsidan, bara smakprov som detta. Som prenumerant får Du inte bara tillgång till hela sidan och vår veckotidning, Du gör också en värdefull insats för alternativ press i Sverige, som står upp mot politiskt korrekt systemmedia.