Karl Björkman

Artiklar av Karl Björkman

SD trötta på floskler – kräver agerande mot invandrarvåldet

SD trötta på floskler – kräver agerande mot invandrarvåldet

🟠 INRIKES Det är många som reagerat starkt efter mordet på pappan Mikael, som sköts framför sin son i onsdags. En av dessa är Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson som är trött på politiker som öser ur sig floskler men inte gör något. Nu kräver SD agerande från politiker och säger att det är dags att inse att vi är i krig mot invandrarkriminaliteten.

Israels attack mot hjälparbetare utfördes metodiskt

Israels attack mot hjälparbetare utfördes metodiskt

🟠 UTRIKES Allt pekar på att den dödliga israeliska attacken mot en internationell hjälporganisation förra veckan som dödade sju av deras medarbetare genomfördes metodiskt. Detta efter uppgifter att attacken skedde i turordning mot bil efter bil trots att IDF visste om att det rörde sig om en hjälporganisation.

Moderatpolitiker: Stoppa könsbyteslagen!

Moderatpolitiker: Stoppa könsbyteslagen!

🟠 INRIKES Den starkt kritiserade ”könstillhörighetslagen” skapar mycket irritation och ilska, inte minst hos Moderaterna själva till trots mot deras partiledare, statsminister Ulf Kristersson, som driver frågan och kräver lojalitet av resten av partiet. En av få som vågat uttala sig är Christian Sonesson (M), kommunalråd i Staffanstorp – känd för sin frispråkighet.

Det stormar i riksdagen om nya könsbyteslagen

Det stormar i riksdagen om nya könsbyteslagen

🟠 INRIKES Ivrigt påhejad av HBTQ-lobbyn har Ulf Kristersson tvingat fram ett förslag om en ny könsbyteslag. Men den kontroversiella lagen, som bland annat ska låta barn byta kön juridiskt och skynda på processen för kirurgiska ingrepp, möter stort motstånd från flera partier – även inom Moderaterna.

Ny Natofond ska ge 1 000 miljarder till Ukraina

Ny Natofond ska ge 1 000 miljarder till Ukraina

🟠 UTRIKES Natos generalsekreterare Jens Stoltenberg har utannonserat planerna på att införa en massiv Nato-fond som ska garantera motsvarande 1 000 miljarder kronor till Ukrainas försvar över en femårsperiod. Fonden ska finansieras av samtliga Natoländer baserat på deras respektive BNP, på samma vis som Natos organisation finansieras idag. Det är i nuläget oklart hur stor del av denna fond Sverige skulle bli tvungna att bidra med.

Page 1 of 125 1 2 125

Nyhetsdygnet

Senaste numret

Nya Tider är den enda tidningen som bemöter systempressens lögner i deras eget format: på papper. Sedan grundandet 2012 granskar Nya Tider den politiska korrektheten och berättar hur verkligheten ser ut bakom systemmedias tillrättalagda version. Tidningen utkommer med en nätutgåva två gånger i veckan och ett magasin varannan vecka.
Vávra Suk
Chefredaktör
Prenumerera på
Nya Tiders nyhetsbrev!

123 037 97 35

A Minska textstorlek". A+ Öka textstorlek. A++ Stor text.

Logga in på ditt konto

Genom att fortsätta surfa vidare på hemsidan godkänner du vår integritetspolicy.