Redaktionen

Artiklar av Redaktionen

Valrörelsen 2022 – slutrapport

Valrörelsen 2022 – slutrapport

🟠 INRIKES Nu har valdagen passerat och snart har vi ett slutgiltigt valresultat. Vi avslutar nu vår bevakning av valrörelsen i Stockholm. I vår sista rapport har vi bland annat fokus på Sverigedemokraternas valfinal på Riddarholmen i Stockholm och ett nedslag på Centralen där det var kaos på valdagen med långa köer av väljare som väntat till sista stund med att rösta.

Nedslag i valrörelsen, del 4

Nedslag i valrörelsen, del 4

🟠 INRIKES Här kommer vår fjärde rapport från valrörelsen i Stockholms län 2022. Denna gång råkade det bli lite fokus på L-politiker. Vi tackar för alla glada tillrop från våra läsare. Många har efterfrågat bildreportage på hemsidan och vi ser det som en del i vår utveckling mot ett högre presstöd. Alla tidningar behöver tänka nytt, så även Nya Tider. Den sista delen i vår bevakning kommer publiceras efter valdagen den 11 september.

Tredubbla elpriser i vinter

Tredubbla elpriser i vinter

🟠 Elpriserna kommer att slå alla rekord när vinterkylan sätter in. Från att ha tredubblats förra vintern tror nu experter att de kommer att tredubblas en gång till, något som kan få förödande konsekvenser för många svenskar.

Arab döms för mordförsök på svensk klasskamrat

Arab döms för mordförsök på svensk klasskamrat

🟠 Den arabiska ynglingen knivhögg oprovocerat sin svenska klasskamrat. Var det ett rasistiskt mordförsök? Såväl tingsrätt som hovrätt döljer orsaken för svenske Leon, när motivet diskuterades hölls förhandlingen bakom stängda dörrar. Drygt fyra månader efter knivhugget i magen lider Leon av posttraumatiskt stressyndrom. Han får flashbacks, har svårt att sova, vågar inte vara ensam och är rädd när han är i skolan där han knivhöggs. Nu sänker hovrätten straffet för gärningsmannen, från 10 till 9 års fängelse.

Page 1 of 98 1 2 98

Nyhetsdygnet

Senaste numret

Nya Tider är den enda papperstidningen som bemöter systempressens lögner i deras eget format: på papper. Sedan grundandet 2012 granskar Nya Tider den politiska korrektheten och berättar hur verkligheten ser ut bakom systemmedias tillrättalagda version. Från april 2017 utkommer Nya Tider även med en nätupplaga varje vecka.
Vávra Suk
Chefredaktör
Prenumerera på
Nya Tiders nyhetsbrev!

123 037 97 35

A Minska textstorlek". A+ Öka textstorlek. A++ Stor text.

Logga in på ditt konto

Genom att fortsätta surfa vidare på hemsidan godkänner du vår integritetspolicy.