Ingemar Ramell

Artiklar av Ingemar Ramell

Väntar Sverige på inbördeskriget?

Väntar Sverige på inbördeskriget?

🟠 Vi som varit med ett tag har sett att mångkultur bara kan sluta med ett scenario: inbördeskrig. Det som överraskade mig är att vanliga Svenssons nu kommit fram till samma slutsats. En del vill flytta utomlands, andra flyttar till de allt färre svenska områden som ännu står att finna i Sverige. Men när ska folk i allmänhet förstå att de faktiskt kan och har skyldighet att göra något åt saken?

SVT överraskar med antikommunism.

Film: Mr. Jones

🟠 SVT överraskar med antikommunism. På SVT Play finns fram till den 10 april en film som jag gissar av misstag måste ha sluppit igenom SVT:s vanliga censur. För filmen är helt klart antikommunistisk. Jag gissar att eftersom filmen handlar om Ukraina så slapp den igenom censuren med anledning av Rysslands pågående invasion av landet.

Ny bok om polisers sexuella övergrepp

Ny bok om polisers sexuella övergrepp

🟠 Den nyutgivna boken Gärningsmannen är polis belyser sexuella trakasserier och tystnadskultur inom svensk polis. Författarna är Kerstin Dejemyr, som tidigare arbetat som polis, samt journalisten Lisa Bjurwald, känd för att hitta på lögner om Nya Tider.

Nyhetsdygnet

Senaste numret

Nya Tider är den enda tidningen som bemöter systempressens lögner i deras eget format: på papper. Sedan grundandet 2012 granskar Nya Tider den politiska korrektheten och berättar hur verkligheten ser ut bakom systemmedias tillrättalagda version. Tidningen utkommer med en nätutgåva två gånger i veckan och ett magasin varannan vecka.
Vávra Suk
Chefredaktör
Prenumerera på
Nya Tiders nyhetsbrev!

123 037 97 35

A Minska textstorlek". A+ Öka textstorlek. A++ Stor text.

Logga in på ditt konto

Genom att fortsätta surfa vidare på hemsidan godkänner du vår integritetspolicy.