Andreas Jonsson

Artiklar av Andreas Jonsson

Poliser motbevisade av film men slipper åtal för mened

Poliser motbevisade av film men slipper åtal för mened

🟠 Fyra poliser intygade under ed att bilföraren gick till angrepp när han stoppades för kontroll. Men film från förarens mobiltelefon visar att det i själva verket var polisen som oprovocerat slet mannen ur bilen. Ändå avstår åklagaren från att utreda poliserna. ”Jag har inte inlett någon sådan förundersökning och jag har inte anledning att göra det”, säger åklagaren Sarah Mattsson till Nya Tider.

God man åt asylsökande: Personal pratar bebisspråk och trugar på dem gåvor

God man åt asylsökande: Personal pratar bebisspråk och trugar på dem gåvor

🟠 En god man i Småland berättar hur Migrationsverket och socialtjänsten öser pengar över asylsökande. En 18-årig asylsökande kvinna har fyra personer som passar upp henne och hon får lägenhet i centrala Kalmar gratis med nyinköpt bohag. Felaktiga bidragspengar krävs inte tillbaka och kommunen tillmötesgår bisarra krav om att rensa undan män från muslimska kvinnor.

Svenska medier: Därför tog vi bort Dalai Lama-nyheten

Svenska medier: Därför tog vi bort Dalai Lama-nyheten

🟠 När Dalai Lama besökte Malmö samlades ett stort pressuppbåd för att höra människorättsaktivisten och fredspristagaren som länge varit hyllad i vänsterkretsar. Men när Dalai Lama fick frågan om svensk flyktingpolitik var hans åsikter motsatsen till vad som förespråkas från vänsterhåll. Till Nya Tider förklarar medierna varför de nu gömmer undan fredspristagarens oväntade åsikter om migranterna.

”Migrant” ersätter ”flykting” i medias rapportering

”Migrant” ersätter ”flykting” i medias rapportering

🟠 Många upplever att media börjat rapportera annorlunda om invandringen, med fler krönikor och ledare som ifrågasätter invandring och eftergifter för islam. Även invandrares överpresentation inom främst sexualbrott har börjat omskrivas. Den allmänna uppfattningen bekräftas av den undersökning som Nya Tider gjort av mediernas ordval. Känsloladdade ord som är ägnad att väcka sympati har sedan 2015 successivt ersatts av mer neutrala ord.

Visselblåsare och läckt e-post avslöjar: Vatikanen har infiltrerats för att hylla islamisering

Visselblåsare och läckt e-post avslöjar: Vatikanen har infiltrerats för att hylla islamisering

🟠 Påven Franciskus har de sista åren fått många katoliker att höja ögonbrynen då han plötsligt börjat propagera för massinvandring av muslimer till väst och försvarat islam när dess utövare förföljer kristna. Fotografier visar hur han bokstavligen kysser muslimernas fötter och läser koranen tillsammans med imamer. Nu talar medlemmar i Vatikanen ut om hur kyrkan infiltrerats av globalistiska intressen och läckt e-post visar samma sak.

Page 1 of 16 1 2 16

Nyhetsdygnet

Senaste numret

Nya Tider är den enda tidningen som bemöter systempressens lögner i deras eget format: på papper. Sedan grundandet 2012 granskar Nya Tider den politiska korrektheten och berättar hur verkligheten ser ut bakom systemmedias tillrättalagda version. Tidningen utkommer med en nätutgåva två gånger i veckan och ett magasin varannan vecka.
Vávra Suk
Chefredaktör
Prenumerera på
Nya Tiders nyhetsbrev!

123 037 97 35

A Minska textstorlek". A+ Öka textstorlek. A++ Stor text.

Logga in på ditt konto

Genom att fortsätta surfa vidare på hemsidan godkänner du vår integritetspolicy.