eNyT v. 46/2023

Vaccinkritiskt seminarium med ledande forskare och advokater anordnades i Riksdagen

 I slutet av september anordnade den systemkritiska och frispråkiga civilingenjören, författarinnan, före detta regeringsrådgivaren, och riksdagsledamoten Elsa Widding (f d SD, numera partilös och fristående ledamot), ett seminarium i Riksdagen. Två frågeställningar rörande de beryktade mRNA-vaccinen var centrala: hur säkra och effektiva dessa egentligen är. Vidare avhandlades de egentliga juridiska implikationerna av WHOs nya pandemifördrag (Pandemic Treaty / PT), och av det Internationella hälsoreglementet (IHR).

Mystiska världar omkullkastar planetariska teorier

 Forskare har nyligen upptäckt mängder av fritt svävande världar som trotsar klassificering. De nya observationerna har tvingat dem att ompröva sina teorier om stjärn- och planetbildning.

Långa istider och korta värmeperioder

 Trots varningar för hotande global uppvärmning lever vi nu under en 2,6 miljoner år lång istid. Närmare bestämt under en värmeperiod mellan nedisningar. Den som söker ”istider” hos Wikipedia och andra källor får veta följande.

Toppmöte i Kalifornien

 Joe Biden kommer att träffa sin kinesiske motsvarighet Xi Jinping onsdagen den 15 november, meddelade Vita huset i går och upprepade att han vill ”hantera rivaliteten mellan Washington och Peking på ett ansvarsfullt sätt”.

Skärmavbild: Sportbladet

Foppa: ”Här går mina barn i skolan i en trygg miljö”

 ”Inte som i Sverige med alla skjutningar”, säger hockeylegenden Peter ”Foppa” Forsberg om livet i Schweiz, där han bor sedan fem år. Den skarpa kritiken mot Sverige levererar han i en intervju med Sportbladet.

Svensk utter inte längre hotad

 Det svenska beståndet av utter var länge hotat, för att därefter klassas som ”nära hotad” men nu har Naturvårdsverket glädjande nog kunnat rapportera att så inte längre är fallet. Arten har återhämtat sig tack vare flera åtgärdsprogram.

Ambulansvårdare håller upp en filt för att dölja den skadade politikern från åskådare samtidigt som han får vård. Foto: X/Twitter

Grundaren av Vox skjuten i ansiktet

 Ett mordförsök genomfördes idag mot Alejo Vidal-Quadras, en av grundarna av det nationalkonservativa spanska partiet Vox. Han sköts i ansiktet i vad som menas vara ett riktat politiskt mordförsök – men överlevde och vårdas nu på sjukhus.

Man krossades till döds av robot

 En man i Sydkorea avled av de allvarliga skador han fick efter att han fått ansiktet och överkroppen krossad av en robotarm – efter att den misstagit honom för att vara en låda med grönsaker.

Skolsköterska uppmanade unga elever att suga på dildo

 En skolsköterska i Söderhamn uppmanade mellanstadieelever att lära sig oralsex genom att suga på en kondomklädd dildo. En lång rad incidenter har lett till att kvinnan blivit polisanmäld flera gånger.

Nyhetsdygnet

Senaste numret

Nya Tider är den enda tidningen som bemöter systempressens lögner i deras eget format: på papper. Sedan grundandet 2012 granskar Nya Tider den politiska korrektheten och berättar hur verkligheten ser ut bakom systemmedias tillrättalagda version. Tidningen utkommer med en nätutgåva två gånger i veckan och ett magasin varannan vecka.
Vávra Suk
Chefredaktör
Prenumerera på
Nya Tiders nyhetsbrev!

123 037 97 35

A Minska textstorlek". A+ Öka textstorlek. A++ Stor text.

Logga in på ditt konto

Genom att fortsätta surfa vidare på hemsidan godkänner du vår integritetspolicy.