eNyT v. 45/2020

Muslimsk terrorist dödade fyra och skadade 22

 Fyra oskyldiga har än så länge dött till följd av de skador de fått under gårdagens blodiga terrordåd i Wien. Den muslimske terroristen Kujtim Fejzulai ,20, hade fängslats tidigare efter att ha försökt resa till Syrien för att ansluta sig till terrorsekten IS, men släpptes fri i december efter att man bedömt att han inte längre utgjorde ett hot. Under attacken under måndagskvällen skadades 22 människor, varav sju har livshotande skador. En av dessa är en polisman som opereras för sina skador.

Jimmie Åkesson i ny video: ”Ta ifrån islamisterna deras medborgarskap”!

 Den 3 november publicerade Jimmie Åkesson en ny video på sociala medier, där han i skarpa ordalag kritiserar den flathet han anser att det svenska samhället fortfarande visar gentemot islamisterna. Han menar att det definitivt inte längre finns vare sig tid eller plats för sorg och förståelse, utan att samhället nu resolut skall agera genom att stänga moskéer och friskolor som inte tar avstånd från islamistisk terrorism. Han upprepar också ett SD-krav från förr: Ta ifrån islamister deras svenska medborgarskap!

Sverigedemokraterna nominerar president Trump till Nobels fredspris

 USA:s president Donald Trump är återigen nominerad till nästa års Nobelpris för fred. Denna gång är det Sverigedemokraterna, som tillsammans med fjorton parlamentariker från flera konservativa partier står bakom nomineringen. Som motivering anför SD bland annat Trumps fredsinitiativ i Mellanöstern samt ansträngningarna för att minska spänningarna på Balkan och Koreahalvön.

Tyska toppolitiker portade från restaurang som protest mot den andra nedstängningen

 Från och med måndagen den 2 november inför Tyskland ännu en nästan total nedstängning av landet på obestämd tid på grund av coronaläget. Som reaktion på detta har en populär finkrog i Berlin nu beslutat att porta en lång rad tyska toppolitiker, däribland förbundskansler Angela Merkel samt finansminister Olaf Scholz. Inte ens en skvätt öl skall de få, meddelar de båda restaurangägarna till den tyska nyhetsbyrån DPA.

Wilmas mördare får sänkt straff

 I november förra året mördades 17-åriga Wilma Andersson av pojkvännen Tishko Ahmed i deras gemensamma bostad, där senare hennes huvud hittades. I tingsrätten dömdes Ahmed till livstids fängelse för mordet, vilket han överklagade. Den 23 oktober föll domen i hovrätten, som sänkte tingsrättens dom till 18 års fängelse, med hänvisning till att omständigheterna kring brottet inte var tillräckligt försvårande för att motivera livstidsstraff enligt den lagstiftning som gällde vid tiden för mordet.

Italiensk konferens: Migration från Libyen en fara för Europa

 En videokonferens som anordnades lördagen den 31 oktober av det italienska konservativa partiets Fratelli d'Italias ungdomsorganisation, på temat ”Libyen och östra Medelhavet: Migration och konflikt” drog deltagare på hög nivå från hela landet.

Transsexuell invandrare våldtog och sålde barn till invandrarmän

 En 17-årig transsexuell invandrare, som av SVT kallas för kvinna, har dömts av Blekinge tingsrätt för våldtäkt mot barn, barnpornografibrott och medhjälp till våldtäkt av barn efter att ha agerat hallick till och förmått en 13-årig flicka att sälja sex till två syriska män, Basem Alasri, 37 och Ahmad Al Safar, 25. Åklagaren yrkade på utvisning för samtliga av förövarna men alla tre barnvåldtäktsmännen får lov att stanna kvar i Sverige.

Rasmus Paludan blir medlem i AfS

 Den kontroversielle dansk-svenske politikern Rasmus Paludan, känd internationellt för sin starkt anti-islamistiska och yttrandefrihetsvänliga inställning, vilket inkluderar koranbränningar, har blivit medlem i partiet Alternativ för Sverige (AfS).

Norge: Socialdemokraterna sjönk till 18,4 procent i mätning

 Norska Arbeiderpartiet, ett gammalt socialdemokratiskt maktparti förlorade den 1 oktober centrala persongestalter till andra partier. På Fremskrittspartiets landsmöte 17 oktober friade FrP-ledaren Siv Jensen till Senterpartiet att lämna det röd-gröna samarbetet med Arbeiderpartiet och istället samarbeta för en folklig politik. Statministern Erna Solberg har fortsatt stort stöd men råkade beskriva sin regeringspolitik som ”ganska nazi” beträffande chefslöner inom staten.

Sverige: Myternas förlovade land

 Någon i en viss position inom det offentliga Sverige tycker till om någonting. Journalisterna tar tacksamt emot vad vederbörande givit uttryck för såsom varande en världssanning. Ingen ifrågasätter uttalandet och efter en tid så har myten grundmurats.

Ny islamistskandal i Centerpartiet: Arabisk partikarriärist vill bestraffa hädare

 För drygt en vecka sedan seglade det upp en ny islamistskandal inom Centerpartiet. Denna gång handlade det om en syrisk invandrare som på kort tid gjort sig ett namn inom partiet i jämtländska Krokom, där han också tills nu arbetat som administratör inom Kulturskolan. Efter ett hatiskt inlägg på Facebook, där han menade att förolämpningar och satir kring religion inte är yttrandefrihet och dessutom måste bestraffas tvingades han lämna partiet. När Nya Tider lyckas nå mannen per telefon säger han att han fått instruktion från polisen att inte prata med media.

Barnstjärnan Sean Banan fast för narkotikabrott

 Komikern Sean Banan, eller Sina Samadi som han egentligen heter, är en återkommande artist i Melodifestivalen och har främst blivit barnens favorit. Nu åtalas han för narkotikabrott vid Stockholms tingsrätt efter att ha gripits på en innekrog i Stockholm med två påsar kokain.

Gambier våldtog svensk kvinna – är på fri fot

 Musa Njie, 39, dömdes till fängelse och utvisning efter att ha våldtagit en medvetslös svensk kvinna på en efterfest i Örebro, men istället för att ta sitt straff valde gambiern att fly. Nu jagas han av Europol och finns på deras lista över de mest eftersökta brottslingarna.

Nyhetsdygnet

Senaste numret

Nya Tider är den enda tidningen som bemöter systempressens lögner i deras eget format: på papper. Sedan grundandet 2012 granskar Nya Tider den politiska korrektheten och berättar hur verkligheten ser ut bakom systemmedias tillrättalagda version. Tidningen utkommer med en nätutgåva två gånger i veckan och ett magasin varannan vecka.
Vávra Suk
Chefredaktör
Prenumerera på
Nya Tiders nyhetsbrev!

123 037 97 35

A Minska textstorlek". A+ Öka textstorlek. A++ Stor text.

Logga in på ditt konto

Genom att fortsätta surfa vidare på hemsidan godkänner du vår integritetspolicy.