eNyT v. 30/2022

USA:s armé avskedar mängder av ovaccinerade soldater?

 Nästan en fjärdedel av den amerikanska armén som ännu inte har fått sin andra vaccination kommer att riskera uppsägning. President Joe Biden är redo att rensa ut de i militären som inte har tagit sin andra spruta.

Klimatextremister försökte stoppa Tour de France

 Åtta klimatextremister försökte stoppa den ekovänliga cykeltävlingen Tour de France genom att blockera vägen för cyklisterna under lördagen. Men tilltaget från extremisterna accepterades inte av åskådare som kommit dit för att se cyklisterna passera och dessa slet handgripligen bort extremisterna och kastade dem av vägen där de kunde gripas av polis.

Rekordskadestånd – Fyra Fukushimachefer ska betala 95 miljarder euro

 Följderna efter atomkraftskatastrofen utmynnade i ett gigantiskt skadeståndsbelopp för fyra tidigare toppchefer i energikoncernen Tepco, det högsta skadeståndet i Japans historia.. Trots en myndighetsrapport 2002 ignorerades alla risker för jordbävningar och beräknade höjder på tsunamivågor.

Två mord inom loppet av ett dygn i Botkyrka i södra Stockholm. Stillbild: Aftonbladet

Två dödsskjutningar på ett dygn i Botkyrka

 Onsdagen den 20 juli inträffade två separata skjutningar i den invandrardominerade kommunen Botkyrka i södra Stockholm. Polisen utreder nu om det kan finnas kriminella gängkopplingar, berättar Helena Boström Thomas, presstalesperson för polisen i region Stockholm, för Nya Tider.

Sveriges energiminister försöker vilseleda svenska folket

 Energi- och digitaliseringsminister Khashayar Farmanbar försöker vilseleda svenska folket med egenfabricerade uppgifter och hänvisar till rapporter som inte existerar. Farmanbar har också lämnat osanna och felaktiga påståenden såsom ”om kärnreaktorerna inte stängts hade elpriset kunnat vara ännu högre än det är i dag”.

Ebba Busch Thor (KD). Foto: Nya Tider

Ska kemisk kastrering vara frivillig?

 KD vill införa kemisk kastrering av dömda våldtäktsmän och pedofiler. Det uppgav partiledaren Ebba Busch på en pressträff under Almedalsveckan. Eftersom kemisk kastrering är en medicinsk behandling som minskar sexlusten menar Busch att det bör vara ett villkor för villkorlig frigivning.

Joe Biden har Covid-19

 Den amerikanska presidenten Joe Biden, 79, har testat positivt för coronaviruset och hålls nu isolerad uppger Vita huset i ett uttalande.

Äggkastande ungdomar i Bromma

 En ICA-butik i Bromma har tvingats införa en åldersgräns på 16 år för att köpa ägg. Detta efter att ”ungdomar” tagit sig för att kasta ägg mot fönster i området och förbipasserande tåg på Nockebybanan.

Transsexuella placeras i kvinnofängelser där de våldtar sina medfångar

 Demi Minor, 27, tvingades flyttas från kvinnofängelset där han avtjänade sitt 30 år långa fängelsestraff för mord. Anledningen: han gjorde två kvinnor gravida. Nu beklagar han sig över att ”felkönas” och för att tvingas vara i ett fängelse för män eftersom han säger att han är en kvinna. Han är dock bara en av en allt större mängd biologiska män som flyttas till kvinnofängelser där de har sex med – och till och med våldtar – de kvinnliga fångarna.

Misstänkte etiopiern i Skellefteådådet på hemlig ort – polisen förtegen om flykten bekostats av skattebetalarna

 Den etiopiske pojke som misstänks vara gärningsman i det brutala dådet i Skellefteå mot en 9-årig svensk flicka befinner sig nu inte längre i vare sig Skellefteå eller Västerbottens län, enligt den lokala polisen. Det rapporterar statsradions P4 Västerbotten, som dessutom uppger att flytten av pojken ägt rum på grund av att det uppstått en hätsk stämning efter dådet. När Nya Tider når polisområdeschef Lars Westermark för en kort intervju vill han inte kommentera ifall afrikanen fått hjälp av polisen att fly och om flykten därmed bekostats av svenska skattebetalare.

Nyhetsdygnet

Senaste numret

Nya Tider är den enda tidningen som bemöter systempressens lögner i deras eget format: på papper. Sedan grundandet 2012 granskar Nya Tider den politiska korrektheten och berättar hur verkligheten ser ut bakom systemmedias tillrättalagda version. Tidningen utkommer med en nätutgåva två gånger i veckan och ett magasin varannan vecka.
Vávra Suk
Chefredaktör
Prenumerera på
Nya Tiders nyhetsbrev!

123 037 97 35

A Minska textstorlek". A+ Öka textstorlek. A++ Stor text.

Logga in på ditt konto

Genom att fortsätta surfa vidare på hemsidan godkänner du vår integritetspolicy.