eNyT v. 23/2018

George Soros bakom irländsk abortomröstning

 Med en förkrossande majoritet har irländarna röstat för att legalisera aborter i det förr så katolska och konservativa landet. Bara dagar efter omröstningen visar det sig att det förekommit oegentligheter till abortförespråkarnas fördel och att den globalistiske miljardären George Soros’ Open Society Foundation varit en pådrivande faktor bakom folkomröstningen – enligt uppgifter som Breitbart avslöjade redan för ett år sedan.

Bayersk polis får ökade befogenheter – på grund av invandrarrelaterad brottslighet?

 Det bayerska delstatsparlamentet, lantdagen, har drivit igenom en ny lag som utökar Polisens befogenheter i den sydtyska delstaten. Nu skall dem bayerska Polisen kunna utföra en del åtgärder som tidigare har krävt åklagares godkännande. Det spekuleras om att de nya befogenheterna har att göra med de många invandrarrelaterade brott som skakat landet den sista tiden.

Straffbart att konstatera att svarta har lägre genomsnittlig IQ

 En 44-årig man dömdes nyligen av Attunda tingsrätt för hets mot folkgrupp efter att ha konstaterat att afrikaner har en lägre genomsnittlig IQ-nivå och en högre testosteronnivå. Att mannens uttalande har stöd av vetenskapliga undersökningar spelar ingen som helst roll.

Nya trenden: ”Digital fasta”

 Allt fler upptäcker att de blivit beroende av sin mobiltelefon och att ständigt kolla sina mejl och respons på sina inlägg. Nu har en ny trend dykt upp: ”digital fasta”, som innebär att man slutar använda mobilen helt under en avvänjningsperiod, för att därefter använda den mindre.

Burkaförbud i både Danmark och Norge

 Nordiska länder börjar i olika grad skärpa tonen mot islam. Från och med juni blir det förbjudet med burka och niqab i norska skolor och i veckan beslutade danska folketinget att totalförbjuda den muslimska klädseln, som vissar liknar vid en uniform.

Nu avrättas IS-kvinnorna

 Efter att Syrien, Iran och Ryssland lyckades vinna kriget mot Islamiska staten och andra terrororganisationer, ställs nu tusentals jihadister inför rätta. Bland dem många muslimska kvinnor med hemvist i Europa och som rest till Islamiska staten för att avla barn åt jihadisterna. Nu väntar de dödstraff i Bagdad, men flera europeiska länder vädjar nu till Irak att få tillbaka sina medborgare.

Jansson video

Mikael Jansson tackar Ryssland för Syrieninsats

 Mikael Jansson (AfS) talade på den internationella konferensen i Moskva och passade på att tacka Rysslands president Vladimir Putin för att ha hjälpt till att driva ut terroristerna ur Syrien.

Sysselsättning, minskad invandring, massutvisning och traditionella familjer prioriteras av den nya italienska regeringen

 Den nya italienska regeringskoalitionen mellan La Lega och Femstjärnerörelsen (M5S) har nyligen presenterat sina politiska prioriteringar inför de kommande åren. Högst på listan finner man bekämpning av arbetslösheten och ökad sysselsättning, följt av minskad invandring, utvisning av uppemot en halv miljon illegala migranter, förändrad skattepolitik och ett gynnande av traditionella familjer.

Hedersförtryck i Göteborgs förorter – sekulära muslimer slår larm

 Familjer som nekas service i butiker, repressalier för att man äter griskött, glåpord som kastas om man inte lever enligt islams religiösa normer. Listan kan göras lång över vad sekulära muslimer kan få utstå i Göteborgs förorter som allt mer präglas av islamisk extremism. Nu har boende i förorterna slagit larm till tidningen Göteborgs-Posten

Romer ockuperar det offentliga rummet i centrala Stockholm

 Romska tiggare från Rumänien och Bulgarien sover utanför butiker i centrala Stockholm sedan tio år tillbaka – allt utan ingripande från myndigheterna eller butiksägarna själva. Nya Tider har dokumenterat hur det kan se ut en vanlig kväll längs Kungsgatan.

Nya Tider: Därför anmäler vi Sala kommun

 Nya Tider har försökt få ut offentliga handlingar från Sala kommun. Efter att kommunanställda med vänsterextrema åsikter vägrat lämna ut handlingarna väljer nu Nya Tider att driva ärendet till Kammarrätten. Samtidigt har en JO-anmälan och en polisanmälan om tjänstefel upprättats. Nya Tiders chefredaktör Vávra Suk förklarar här varför han vill få ärendet granskat av flera instanser, och kommenterar också det förändrade bemötandet nya medier får hos myndigheter.

EU-skeptisk regering i Italien – trots allt

 Fredagen den 1 juni fick Italien en ny regering. Den italienske presidentens försök att stoppa den EU- och migrationskritiska regeringen har således misslyckats. För att få regeringen godkänd fick man dock fylla listan med nya personer, exempelvis titeln som premiärminister, som nu gått till akademikern Giuseppe Conti. La Legas partiledare Matteo Salvini blir inrikesminister. Nya Tiders Sophie Kielbowska sammanfattar och kommenterar.

Över en miljon subsahariska afrikaner har invandrat till Europa sedan 2010

 Sedan år 2010 har över en miljon subsahariska afrikaner invandrat till Europa, visar statistik från Eurostat. Enligt opinionsinstitutet PEW Research Center kan denna siffra vara toppen på ett isberg. Av nuvarande 1 miljard afrikanska invånare boende söder om Sahara, säger sig mer än hälften vilja emigrera. Samtidigt beräknas den subsahariska befolkningen fördubblas till 2 miljarder till år 2050.

Etniska svenskar ett minne blott – enligt SD:s Jimmie Åkesson

 I Sveriges Radios programserie ”Söndagsintervjun”, var Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson gäst den 27 maj. I programmet meddelade Åkesson bland annat att det bara finns en öppen svenskhet, samt att det inte längre är önskvärt att svenskarna är blonda och blåögda som i Bullerbyn.

”Mördad” rysk journalist i Ukraina uppstånden från de döda

 Den ryske Putinkritiske journalisten Arkadij Babtjenko, som i flera medier under helgen uppgavs vara skjuten till döds i Ukrainas huvudstad Kiev, visade sig under söndagen vara vid liv. Hela historien var iscensatt av den ukrainska underrättelsetjänsten i syfte att skylla mordet på Ryssland. Nu riktar bland annat Sveriges den före detta Moskvaambassadör Sven Hirdman stark kritik mot den ukrainska säkerhetstjänsten SBU.

Nyhetsdygnet

Senaste numret

Nya Tider är den enda tidningen som bemöter systempressens lögner i deras eget format: på papper. Sedan grundandet 2012 granskar Nya Tider den politiska korrektheten och berättar hur verkligheten ser ut bakom systemmedias tillrättalagda version. Tidningen utkommer med en nätutgåva två gånger i veckan och ett magasin varannan vecka.
Vávra Suk
Chefredaktör
Prenumerera på
Nya Tiders nyhetsbrev!

123 037 97 35

A Minska textstorlek". A+ Öka textstorlek. A++ Stor text.

Logga in på ditt konto

Genom att fortsätta surfa vidare på hemsidan godkänner du vår integritetspolicy.