eNyT v. 21/2023

G7 fokuserar på ”riskminimering” gällande Kina

 Vid G7-mötet i Hiroshima sade ledarna för världens rikaste demokratier att man måste minska riskerna utan att helt frikoppla sig från Kina. Det innebär att minska Kinas kontroll över globala leveranskedjor men utan att isolera landet helt.

Tvingade tvååring att äta avföring – och hängde honom

 En man har dömts av Göteborgs tingsrätt för grova och sadistiska brott riktade mot en försvarslös tvåårig pojke. Bland annat filmade mannen hur han ströp och hängde pojken till medvetslöshet samt hur han tvingade barnet att äta avföring vid flera tillfällen. ”Gott va? Nam nam.” sade han hånande.

Ungern blockerar 500 miljoner euro i ukrainskt militärt bistånd

 Efter att underrättelseinformation läckt ut om att Ukraina påstås ha planerat att spränga en rysk oljeledning, något som kraftigt skulle påverka Ungerns ekonomi, blockerade Ungern 500 miljoner euro i EU:s vapenfinansiering till Ukraina.

Reporter från Insikt24 konfronterade dragqueens på Dramaten – Liberalerna går i taket

 Den 16 maj ägde rum en guidning av Kungliga dramatiska teaterns lokaler, ledd av två dragqueens, det vill säga transvestiter som klär sig i kvinnokläder. Guidningen riktade sig till småbarn, men med fanns också Liberalernas partiledare Johan Pehrson samt Paulina Brandberg, partikollega tillika jämställdhetsminister. När guidningen var över försökte Christian Peterson, reporter på mediekanalen Insikt24, ställa frågor till de två transvestiterna om varför de riktar sig till småbarn, något som inte uppskattades av Dramatens personal men också fick de bägge liberalerna att upphöja ett ramaskri.

Paschs säkra tändstickor

 Tändstickan har en lång historia – de första nämns i en kinesisk källa från cirka 950 e.Kr. – och har i Europa utvecklats av olika uppfinnare. Det var dock den svenske kemisten Gustaf Erik Pasch som utvecklade säkerhetständstickorna och tog patent på denna uppfinning 1844.

Transsexuell erkänner – kidnappade och våldtog flicka

 Den transsexuelle pedofilen Andrew Miller, 53, har erkänt att han kidnappade en minderårig skolflicka för att sedan hålla henne fången i över ett dygn och våldta henne. Nu väntar han på sitt straff – men kan komma att sättas i ett kvinnofängelse trots att han är biologisk man.

Anarkistiskt och kommunistiskt café fick stänga – inte ekonomiskt hållbart

 Ett anarkistiskt och kommunistiskt café klarade av att hålla sig flytande i ett år efter att ha infört en ”anarko-kommunistisk” modell där kunder kunde ”betala efter förmåga”. Därefter kollapsade verksamheten då det visade sig att samma kommunism som raserar länder inte heller kunde hålla ett café lönsamt.

Netflix svarta Kleopatra – historiens mest avskydda serie

 Streamingtjänsten Netflix senaste politiskt korrekta satsning där man porträtterat den egyptiska drottningen Kleopatra som svart har inte gett det resultat man hoppats på. I stället för hyllningar har serien förkastats av experter, hatats av egyptier och fått den tveksamma hedersplatsen som historiens sämsta TV-serie.

Nyhetsdygnet

Senaste numret

Nya Tider är den enda tidningen som bemöter systempressens lögner i deras eget format: på papper. Sedan grundandet 2012 granskar Nya Tider den politiska korrektheten och berättar hur verkligheten ser ut bakom systemmedias tillrättalagda version. Tidningen utkommer med en nätutgåva två gånger i veckan och ett magasin varannan vecka.
Vávra Suk
Chefredaktör
Prenumerera på
Nya Tiders nyhetsbrev!

123 037 97 35

A Minska textstorlek". A+ Öka textstorlek. A++ Stor text.

Logga in på ditt konto

Genom att fortsätta surfa vidare på hemsidan godkänner du vår integritetspolicy.