eNyT v. 01/2018

Totalt krig inom Arbeiderpartiet

 Sexanklagelserna mot vice partiledaren, som chockade den norska socialdemokratiska maktsfären under december, lamslog deras politiska arbete fullständigt. Arbeiderpartiet skulle metodiskt utreda affärerna i lugn och ro, men knappt hade nyår passerat förrän full anarki utbröt i det svårt sargade gamla maktpartiet. En muslimsk jurist i partiledningen markerar hårt mot Trond Giske som bestrider de många anonyma anklagelserna. Nu är han avstängd från uppdraget på obestämd tid.

Nationalist underhöll pensionärer- Aftonbladet vill få honom avskedad

 Den inom nationalistiska kretsar välkände tidigare politikern med bakgrund i Nationaldemokraterna som skrivit flera böcker och hållit föredrag har på senare år vidareodlat sin passion för svenskarna. Genom att ställa upp för pensionärer i Varbergs kommun och hålla i musikaliska underhållningar med tema kring Wien spred han mycket glädje för de äldre. Men det kunde inte Aftonbladet acceptera och nu är han uthängd och kommunen ifrågasatt för att de lät någon med "fel" åsikter roa pensionärer.

1400 bilar brann inne i Liverpool under hästshow

 Liverpool Echo Arenas parkeringshus utsattes under dagen på nyårsaftonen för en katastrofal brand. Cirka 1400 bilar har brunnit inne i parkeringshuset som har en maxkapacitet av 1600 bilar.

Epifania

 Epifania (grekiska: uppenbarelse) är detsamma som Trettondagen, den 6 januari. Trettondagshelgen är kristendomens äldsta fest, äldre än julfirandet den 25 december.

Sexskandal skakar norska socialdemokrater

 Inte nog med att Arbeiderpartiet (AP) förlorade valet i höstas, opinionssiffrorna är usla och istället ökar statsminister Solbergs parti, det borgerliga Höyre (H). Dessutom, inför julhelgen skakades AP av avslöjandet om att vice partiledaren Trond Giske uppfört sig olämpligt mot kvinnor i partiet. I mellandagarna anlitade partiledningen en krishanteringskonsult för att reda ut stormen kring sexhärvan.

Nyhetsdygnet

Senaste numret

Nya Tider är den enda tidningen som bemöter systempressens lögner i deras eget format: på papper. Sedan grundandet 2012 granskar Nya Tider den politiska korrektheten och berättar hur verkligheten ser ut bakom systemmedias tillrättalagda version. Tidningen utkommer med en nätutgåva två gånger i veckan och ett magasin varannan vecka.
Vávra Suk
Chefredaktör
Prenumerera på
Nya Tiders nyhetsbrev!

123 037 97 35

A Minska textstorlek". A+ Öka textstorlek. A++ Stor text.

Logga in på ditt konto

Genom att fortsätta surfa vidare på hemsidan godkänner du vår integritetspolicy.