eNyT 37/2024

Massinvandringen har ”fullständigt misslyckats” enligt ny rapport

 En tankesmedja i Storbritannien har publicerat en ny rapport som slår hål på myter om ekonomisk tillväxt och skattefördelar med migration. Storbritanniens kumulativa nettomigration under 25 år fram till 1997 var bara 68 000. Under de följande 25 åren var den kumulativa nettomigrationen minst 5,8 miljoner, konstaterar en ny rapport som Storbritanniens tidigare invandringsminister Robert Jenrick var medförfattare till, och som avslöjar de myter som vidmakthålls av den västerländska liberala huvudfåran

Studie om ivermektin hemlighölls i tre år

 Under Coronapandemin blev läkemedlet ivermektin intressant som en alternativ behandling i breda grupper. Svaret från etablissemanget blev att ständigt förneka dess effektivitet och att beskriva det som ett avmaskningsmedel för hästar och i stället propagera för andra preparat med många biverkningar. Nyligen publicerades en ”ny” studie som vetenskapligt bekräftar läkemedlets effektivitet. Det intressanta är att den hemlighölls i tre år.

Kriget mot Väst bara fortsätter

 Det är så oerhört skönt att se att det som alternativa medier med alla dissidenter och bloggare har skrivit om i otaliga inlägg på sociala medier nu får rätt av allt fler författare och forskare.

AstraZenecas covidvaccin återkallas

 Det starkt kritiserade Covid-19-vaccinet Vaxzevria som AstraZeneca producerat har kopplats till ett större antal dödsfall och allvarliga biverkningar som drabbat de som tagit vaccinet. Samtidigt som man stäms på miljardbelopp av drabbade i Storbritannien väljer företaget att återkalla vaccinet – men hävdar att det bara är ekonomiska skäl bakom.

Diplomatiskt bråk mellan Spanien och Argentina

 Argentinas regering blev upprörd i fredags efter att Spaniens transportminister Oscar Puente sagt att president Javier Milei ”intog substanser”. Det argentinska presidentkansliet svarade med en kommuniké som beskrev premiärminister Pedro Sánchez frus påstådda inblandning i ett fall av korruption som nästan ledde till hans avgång och insisterade på att Spanien i stället skulle fortsätta att fokusera på denna fråga.

Godtycke i domar mot funktionsnedsatta

 Researchföretaget Acta Publica rapporterar I en ny studie att personer med intellektuella funktionsnedsättingar inte döms på ett konsekvent sätt. Dessutom utnyttjas dessa personer ibland av kriminella gäng för brottslig verksamhet. Man höjer också ett varningens finger för EU-lagstiftning som hotar den svenska offentlighetsprincipen, och i förlängningen allmänhetens insyn i domstolarnas verksamhet.

Ryssland håller kärnvapenövningar nära Ukraina

 Ryssland höjer nu tonläget. Inför västs fortsatta stöd till Ukraina med vapen som kan nå ryskt territorium och det man kallar ”krigiska uttalanden” tillkännagav Ryssland måndagen den 6 maj 2024 att man skulle hålla kärnvapenövningar nära Ukraina. Tillkännagivandet kom strax före Vladimir Putins installation för en femte mandatperiod som landets ledare, och som en följd av invasionen av Ukraina och hotet om att använda kärnvapen i händelse av västerländsk intervention. Vad gäller detta har Ryssland bekräftat sin avsikt att slå till mot ”brittiska mål” om de långdistansmissiler som landet har levererats till Ukraina någonsin når ryskt territorium.

Slaktaren från Plainfield

 För 40 år sedan dog en 77-årig man på ett mentalsjukhus i den amerikanska delstaten Wisconsin. Hans död hade kanske inte ens blivit en tidningsnotis om han hade varit en vanlig, anonym manlig man i stället för den han var, nämligen seriemördaren Edward Theodore ”Ed” Gein – slaktaren från Plainfield.

Nyhetsdygnet

Senaste numret

Nya Tider är den enda tidningen som bemöter systempressens lögner i deras eget format: på papper. Sedan grundandet 2012 granskar Nya Tider den politiska korrektheten och berättar hur verkligheten ser ut bakom systemmedias tillrättalagda version. Tidningen utkommer med en nätutgåva två gånger i veckan och ett magasin varannan vecka.
Vávra Suk
Chefredaktör
Prenumerera på
Nya Tiders nyhetsbrev!

123 037 97 35

A Minska textstorlek". A+ Öka textstorlek. A++ Stor text.

Logga in på ditt konto

Genom att fortsätta surfa vidare på hemsidan godkänner du vår integritetspolicy.