Tom Andersson

Artiklar av Tom Andersson

Expressens uthängning på den misstänkte 22-åringen visar hans sympatier som tonåring.

Politiskt skyddad kvällstidning hänger ut häktad 22-åring – dagen efter sprängs hans hem

🟠 Systemmedia mörkar regelmässigt gängkriminellas identitet och etnicitet, men denna gång hade Expressen hittat en mordmisstänkt som både var svensk och tidigare medlem i Motståndsrörelsen. Trots att han inte ens blivit åtalad än valde tidningen att publicera mannens namn och bild i en artikel, där man också gjorde stor sak av hans förmodade åsikter. Dagen därpå sprängdes hans hem.

Pfizers VD föreslår piller med mikrochip – som redan finns

Pfizers VD föreslår piller med mikrochip – som redan finns

🟠 UTRIKES Under elitorganisationen World Economic Forums möte i Davos 2018 föreslog Pfizers VD Albert Bourla att framtidens piller ska innehålla mikrochip. Detta för att bättre övervaka att människor tagit den medicin de ordinerats. Det som i etablerad media generellt avfärdats som vilda konspirationsteorier kan därmed konstateras vara verkliga tekniska ambitioner. Sedan dess har idén blivit verklighet – de digitala övervakningspillren finns idag i bruk sedan flera år efter att Bourla talade om dem som en framtidsvision. Enligt officiella uppgifter ges de idag bara till personer med diagnosen schizofreni.

Digitala pass smygs in från överstatlig nivå på falska grunder

Digitala pass smygs in från överstatlig nivå på falska grunder

🟠 UTRIKES Efter att pandemin blåstes över lyfte flera regeringar bort de digitala ID-handlingarna som skulle intyga medborgares hälsostatus. Men systemet med digitala pass har planerats långt tidigare av globala aktörer. Nu tar man ännu ett steg. Ett antal länder vars ledningar är knutna till World Economic Forum agerar idag testpiloter för en framtid där alla resehandlingar blivit digitala och resenärer lättare kan vägras resa av politiska skäl.

Företag tvingas till brak­förluster för att tillfredsställa global elit

Företag tvingas till brak­förluster för att tillfredsställa global elit

🟠 Varför torgför stora varumärken idag extrema politiska budskap trots att det leder till ilska från kunder och omfattande vinstförluster? En del av förklaringen finns i policydokument skapade på en global elitnivå. I dem krävs att företag ska försvära sig till en extrem politisk riktning. Även svenska företag pressas numera till att inkludera ”mångfald”, ”jämlikhet”, ”inkluderande” och andra politiskt korrekta agendor i sina årsredovisningar och sin marknadsföring.

Ukraina tar täten för Great Reset

Ukraina tar täten för Great Reset

🟠 Ukrainas regering har under en längre tid uttryckt att man vill transformera landet radikalt, något man påbörjat under brinnande krig. Redan nu finns ett digitalt ID för befolkningen, och under 2024 planerar man att lansera en digital valuta. Jättekoncerner som BlackRock har förklarat att de vill vara med att rekonstruera landet, och målet är en ”hållbar” ekonomi efter World Economic Forums framtidsmodell.

WHO lanserar globalt vaccinpass i samarbete med EU

WHO lanserar globalt vaccinpass i samarbete med EU

🟠 UTRIKES Världshälsoorganisationen och EU-kommissionen ger nu så kallade konspirationsteoretiker rätt. I juni lanseras ett globalt digitalt vaccinpass. Det är byggt på tekniken bakom EU:s motsvarighet som togs fram under pandemin, och ska utgöra en ”första byggsten” i ett nytt globalt digitalt hälsosystem.

Justin Trudeau vill driva igenom digitala ID:n i Kanada

Justin Trudeau vill driva igenom digitala ID:n i Kanada

🟠 Kanadas premiärminister Justin Trudeau vill tvinga landets provinser att införa digitala ID:n, annars får de inget federalt stöd. ID:na ska lagra känslig medicinsk och annan personlig information, något de federala myndigheterna ska ha tillgång till. Kravet har mött stark kritik och flera provinser säger blankt nej.

Brasiliens WEF-trogne president utpressar landets fattiga till att covidvaccinera sina barn

Brasiliens WEF-trogne president utpressar landets fattiga till att covidvaccinera sina barn

🟠 Brasiliens nyligen tillträdde president, Lula da Silva, har lanserat ett program som ska tvinga den fattiga delen av befolkningen att utsätta sina barn för de experimentella covidvaccinen. Gör de inte det, kommer de att mista de bidrag som de är beroende av för att leva. Detta samtidigt som det är bekräftat att covid-19 inte utgör ett större hot mot barns hälsa än en vanlig säsongsinfluensa.

Page 1 of 13 1 2 13

Nyhetsdygnet

Senaste numret

Nya Tider är den enda tidningen som bemöter systempressens lögner i deras eget format: på papper. Sedan grundandet 2012 granskar Nya Tider den politiska korrektheten och berättar hur verkligheten ser ut bakom systemmedias tillrättalagda version. Tidningen utkommer med en nätutgåva två gånger i veckan och ett magasin varannan vecka.
Vávra Suk
Chefredaktör
Prenumerera på
Nya Tiders nyhetsbrev!

123 037 97 35

A Minska textstorlek". A+ Öka textstorlek. A++ Stor text.

Logga in på ditt konto

Genom att fortsätta surfa vidare på hemsidan godkänner du vår integritetspolicy.