Hetsen mot Kyle avslöjar vänsterliberalernas agenda

Efter att det bevisats att Kyle Rittenhouse agerat i självförsvar och inte gjort något fel, minskar inte vänsterliberalernas hat – tvärtom ökar hetsen mot honom. Tydligare än någonsin kan vi se att för fienderna till vår civilisation spelar fakta eller lag och rätt ingen roll. För dem helgar målen alla smutsiga medel.

I veckans nummer berättar vi om den friande domen mot Kyle Rittenhouse, tonåringen som frivilligt städade upp efter BLM-kravallerna och riskerade liv och lem för att skydda butiker mot plundrare. För alla normala människor är han en hjälte. Ett föredöme – någon som inte bara klagar, utan faktiskt gör något.

Det är troligen detta som gör vänsterliberalerna så ursinniga. Han sanerade klotter och släckte bränder, medan vänsterliberala politiker och journalister hetsat till kravallerna. Han skyddade butiker medan vänsterliberalerna gav plundrarna moraliskt alibi genom att de ”haft förfäder som varit slavar” och ”tillhör förtryckta minoriteter”. Medan vänsterliberalerna velat ”avfinansiera polisen” är Kyle Rittenhouse känd för sitt stöd till blåljuspersonal.

Och kanske främst, Kyle är på många sätt ändå en ganska så vanlig tonåring. Han har aldrig haft kontakt med någon politisk grupp, han har aldrig uttryckt något negativt om andra etniska grupper, han vill bara ställa upp för sitt samhälle och bidra till lag och ordning.

Det hade varit så mycket lättare för de krafter som hatar vår civilisation om han hade varit medlem i Ku Klux Klan eller åtminstone varit öppen etnisk nationalist. De vänsterliberala är nämligen besatta av ras – allt ska handla om svart och vitt. I veckans artikel visar vår reporter Dan Malmqvist hur man hittat på allt möjligt om Kyle, från att han är ”vitmaktextremist” till att han ”skjutit tre svarta demonstranter” – lögner från början till slut.

Men fakta har aldrig spelat särskilt stor roll för de vänsterliberala. Deras favoritämnen är som bekant discipliner som genusstudier, kritisk teori och annan postmodernistiskt humbug – ämnen som är helt frikopplade från fakta. Dessa ämnen lever sitt eget liv och är oberoende av den verkliga världen. Det är luftslott vars fundament utgörs av axiom som ”bevisas” genom cirkelresonemang. Det är i stället effekten på samhället som är viktigt, och så förhåller det sig även med deras journalistik, med deras politik etc.

I denna text har jag hittills kallat dem vänsterliberaler, men ibland kallar de sig marxister, ibland nyliberaler och ibland till och med konservativa – gemensamt är att de är politiskt korrekta. Vi har många gånger påpekat att ”höger” och ”vänster” egentligen helt tappat sin mening, vilket detta är ett bra exempel på. I stället går skiljelinjen mellan folket och den härskande klassen som menar att allt dåligt är vita människors fel.

Det största hindret som står i deras väg för det mångkulturella klasslösa samhälle de vill skapa är den normala vita medelklassen med sina traditioner och uppfattningar om rätt och fel. Udden riktas alltid mot vita, de behöver inte ens uppvisa någon särskild tillhörighet eller stolthet för sin etniska grupp för att bli måltavla. De som mest högljutt har kallat Kyle Rittenhouse för mördare och rasist är samma människor som urskuldar massakern på vita barn och åldringar i julparaden två dagar efter att Kyle Rittenhouse friats.

Mary Lemanski, chef för sociala medier hos Demokratiska partiet i DuPage County, skrev efter dådet på Twitter att massakern beror på ”karma”, det vill säga att det var rätt åt de vita i delstaten Wisconsin, samma delstat där en jury friade Rittenhouse.

Även president Joe Biden gick ut med en starkt kontroversiell kommentar till den friande domen, som han är ”arg” över. Samma människor som helt grundlöst påstått att Kyle är ”högerextremist” och ”rashatare”, menar att attacken mot julparaden inte har några som helst politiska kopplingar. Det spelar ingen roll att den kriminelle rapparen Darrell Brooks som gripits för dådet hyllat BLM samtidigt som han skrivit hatiskt om vita människor och hur han vill slå ner dem. Robert Silverman på nättidningen Daily Beast menar ändå att det är ”en totalt ogrundad slutsats” att det handlar om ”något slags rasmotiverad attack”.

Återigen; fakta är helt irrelevanta för vänsterliberalerna. Svart är bra, vitt är dåligt – i alla lägen.
Rasism kan enligt vänsterliberalerna endast riktas mot svarta och andra färgade. Det blir allt mer tydligt att ”antirasism” egentligen bara betyder anti-vit.

Vi ser exakt samma tendenser i Sverige, nu senast med utnämnandet av rapparen Timbuktu till hedersdoktor för sin antirasism, vilket vi berättar om i detta nummer. Det spelar ingen roll att han framfört texter om hur han vill slå ner Sverigevänliga politiker han inte gillar, då är det ”konstnärlig frihet”.

Om en svensk uttrycker den minsta stolthet över sitt land, vet vi att det leder till livstids förvisning från det offentliga rummet. Då blir man ”cancellerad”, utraderad från medier och sociala plattformar, som om man aldrig hade existerat.
Det är inte konstigt att många amerikaner – och svenskar – förlorar hoppet om demokratin, när de möter sådana flagranta lögner i media, ett sådant förljuget debattklimat, nedtystning, mörkande och hat.

Kyle Rittenhouses fall var ett solklart fall av självförsvar. Den stora frågan var om juryn skulle våga följa lagen eller böja sig för den skränande mobben och de politiska påtryckningarna. Rättvisan och förnuftet vann, vilket ger fortsatt hopp om att vi med gemensamma ansträngningar på demokratisk väg ännu kan besegra vansinnet och illviljan.

Dela artikeln

Materialet är upphovsrättsskyddat. Du har tillstånd att citera fritt ur artiklarna förutsatt att källa (www.nyatider.nu) anges. Foton får inte återanvändas utan Nya Tiders tillstånd.

Relaterat

Dansk media: ”Vi misslyckades” med corona-rapporteringen

Dansk media: ”Vi misslyckades” med corona-rapporteringen

🟠 UTRIKESREDAKTÖREN HAR ORDET Den danska kvällstidningen Extra Bladet gick den 7 januari ut i en tillsynes ångerfull ledare och erkände att de misslyckats med sitt uppdrag att granska myndigheter och rapportera om coronapandemin på ett korrekt sätt. De beskriver sig som ”hypnotiskt upptagna” av felaktig statistik och kritiserar myndigheternas sätt att kommunicera med befolkningen. Systemmediet går så långt som att ifrågasätta hur sjukhusen kan vara fulla nu när ”hela befolkningen är beväpnade med ett supervapen [covid-vaccinen]”.

Ej redaktionellt material

Håll god ton och ett vårdat språk i kommentarerna. Olagligt innehåll är så klart förbjudet och kommer att resultera i avstängning från vårt kommentarsfält.

Om du har blivit godkänd för att lägga upp kommentarer utan förhandsgranskning från tidningens sida är det du själv som är ansvarig för innehållet. Det innebär att Nya Tider kan tvingas att medverka vid brottsutredning vid ett eventuellt åtal.

För förhandsmodererade kommentarer ber vi om tålamod. Vi går löpande igenom kommentarer men det kan beroende på tid på dygnet dröja flera timmar innan vi hinner titta på den.

Vi förbehåller oss rätten att radera kommentarer som innebär förtal, är kränkande, innehåller grovt språk eller helt enkelt är irrelevanta.

Tänk på att du är juridiskt
ansvarig för dina kommentarer

Läs även:

Så luras Dagens Nyheter i kommentarsfälten

Så luras Dagens Nyheter i kommentarsfälten

🟠 OPINION: Curt Linderholm Är det ingen som granskar och kritiserar vad Dagens Nyheter påstår i sina artiklar? Inte om man får tro det som står i kommentarsfälten under artiklarna. Där finns nämligen inte ett spår av kritik, alla verkar bara hålla med DN. Tittar man lite närmare visar det sig dock att kommentarsfältet sköts av ett företag som heter Ifrågasätt Media Sverige AB, som ser till att ta bort alla kritiska inlägg och skapa en illusion av att DN:s propaganda är omtyckt och får stöd av läsarna. Ifrågasätt agerar nämligen rakt emot sitt företagsnamn – allt ifrågasättande av DN:s agenda raderas.

Ryssland – religion, politik, försvar, ekonomi

Ryssland – religion, politik, försvar, ekonomi

🟠 KRÖNIKA Under de senaste månaderna och veckorna har Ryska federationen varit ett återkommande tema i den mediala världen. Rysslands påstådda planer att angripa Ukraina har diskuterats allteftersom leverantörer av olika scenarion förde fram olika koncept. Dock saknades i detta flöde en saklig redovisning över situationen i Donetsk och Luhansk. Dessutom var en saklig och kunnig framställning av situationen i historiskt perspektiv så gott som obefintlig. Härvidlag ska nämnas att tyska journalister från ZDF TV har producerat informativa dokumentärer för tittare som inte behärskar det ryska språket.

Dansk media: ”Vi misslyckades” med corona-rapporteringen

Dansk media: ”Vi misslyckades” med corona-rapporteringen

🟠 UTRIKESREDAKTÖREN HAR ORDET Den danska kvällstidningen Extra Bladet gick den 7 januari ut i en tillsynes ångerfull ledare och erkände att de misslyckats med sitt uppdrag att granska myndigheter och rapportera om coronapandemin på ett korrekt sätt. De beskriver sig som ”hypnotiskt upptagna” av felaktig statistik och kritiserar myndigheternas sätt att kommunicera med befolkningen. Systemmediet går så långt som att ifrågasätta hur sjukhusen kan vara fulla nu när ”hela befolkningen är beväpnade med ett supervapen [covid-vaccinen]”.

Nyhetsdygnet

Det hettar till i Janouchs roman

🟠 BOKRECENSION Katerina Janouch har skrivit ett flertal romaner och andra böcker. Länge förekom hon i systemmedias sammanhang och blev ett begrepp i allmänna bokhandeln. När hon så började kritisera det rådande samhällsklimatet blev hon utfryst. Men hon gav inte upp utan använde sina talanger till att skildra det Sverige som regimen inte vill kännas vid. Med andra ord, hon blev dissident och samhällskritiker. År 2020 kom del ett i hennes samhällskritiska romanserie, Blodsådd. Nu kommer del två, Ingen kvinnas land. NyT har läst den.

En god introduktion till politisk islam

🟠 BOKRECENSION I dag kan ingen komma undan islam i Sverige. Islams bildförbud kan leda till att en känd svensk konstnär behöver personskydd dygnet runt. Människor kan spränga sig själva i luften på europeisk mark med hänvisning till islam. Islam finns mitt ibland oss; när jag vandrar omkring i Uppsala kan jag få syn på en påtaglig symbol för islam, nämligen den väldiga Uppsalamoskén.

Knutgubbarna flockas ännu när julen är slut

🟠 TRADITIONER Den trettonde januari dyker knutgubbarna upp. Det vet ni väl? Traditionen kan ses som en folklig tolkning av högtidlighållandet av helgonet Knut Lagard som mördades på 1100-talet. Men de här lokala figurerna bär knappast några likheter med helgon. Hyss och snasktiggeri är inte direkt himmelska tjänares fokusområden. Knutgubbar däremot fullkomligen frossar i sådant. Och grips inte av någon trendig förkylnings­panik, de nyttjar både masker och sprit.

Julgröt

🟠 Folktro och minnen Att äta gröt till jul är en tradition som går mycket långt tillbaka i tiden. Gröten får dock inte ätas upp på julaftonen då tomten ska ha sin portion. Under måltiden kan man rimma till gröten och den som får mandeln kan skatta sig lycklig.

Hylte: från bruksort till mångkultur

🟠 REPORTAGE Nya Tider har under en tid fått rapporter om att kommunen Hylte i Hallands län alltmer domineras av islamister och ökande otrygghet. Eftersom centralorten Hyltebruk är en liten bruksort på landet blev vi överraskade, så vi åkte dit och fann ett samhälle där mycket hade fått en muslimsk prägel, men där en tystnadskultur gjorde det svårt att hitta någon som ville uttala sig.

Containerbrist förvärrar begynnande matkris – Nya Tider i Wuhan: Inga spår av viruskatastrof

🟠 Covid-restriktioner förvandlar hamnar till flaskhalsar. Överfulla hamnar och försenade varutransporter ger förstörd mat. Kina har ett stort handelsöverskott då deras industriproduktion går för fullt medan stora delar av väst går på halvfart på grund av snart årslånga nedstängningar. Nya Tider besökte Wuhan och kunde förvånat konstatera att livet där är normalt medan omvärlden fortfarande efter ett år lever med varierande grad av nedstängningar.

Den mystiska och magiska katten

🟠 HISTORIA Vår älskade huskatt är ett minst sagt komplext ämne inom den gamla svenska folktron. Den troddes kunna göra ett barn till antingen mara eller varulv, troddes stå i förbund med trolltyg och påverka vädret. Att döda eller ens hata en katt gav otur och om en kvinna ville få en god make var det bäst för henne att hon var snäll mot huskatten.

Aroniabär och fläderbär

🟠 Än är det inte för sent att plocka bär. Två riktigt nyttiga bär hittar vi i våra trädgårdar nu. Aroniabär är en uppstickare som visat sig vara ett riktigt superbär. Fläderbär har använts som en gammal och beprövad förkylningskur i århundraden, och har även visat sig vara behjälplig i att förebygga eller lindra influensa.

Annonser

Jämför casinon utan licens med snabba uttag hos Spelpressen
Allt du behöver veta om casino utan spelpaus
Svenskaonlinecasinon – Din jämförelsesida för svenska casino online
Jämför casino utan svensk licens hos Nya-Casinon.online
Hitta många olika casinon på casino-utan-svensk-licens.net
Viktig information om casino utan licens finns på casinoutanlicens.net
Bra sportbonusar hittar du på betting utan svensk licens
Finlands största sajt gällande nya casinon uudetkasinot.com
En sammanställning av information om utländska casino hittar du på Casinofrog.com.

Senaste numret

Nya Tider är den enda papperstidningen som bemöter systempressens lögner i deras eget format: på papper. Sedan grundandet 2012 granskar Nya Tider den politiska korrektheten och berättar hur verkligheten ser ut bakom systemmedias tillrättalagda version. Från april 2017 utkommer Nya Tider även med en nätupplaga varje vecka.
Vávra Suk
Chefredaktör

123 037 97 35

Kundtjänst
Tel: 08-410 677 70
kund[snabel-a]nyatider.nu
Box 454, 191 24 Sollentuna

Redaktion
redaktion[snabel-a]nyatider.nu
Box 454, 191 24 Sollentuna

Artiklar (RSS)
© 2021 Nya Tider. Med ensamrätt. Nya Tider ges ut av AlternaMedia AB.

Ansvarig utgivare: Vávra Suk. Bankgiro: 108-0357.

Genom att fortsätta surfa vidare på hemsidan godkänner du vår integritetspolicy.