eNyT v. 28/2018

CSU kan förlora Lantdagsvalet i Bayern

 Den 18 oktober är det Lantdagsval i Bayern, men kristdemokratiska CSU kan göra ett katastrofval och få 38 procent medan AfD stiger till 14 procent i Bayern.

Att avsluta ett krig

 9-10 juli 1790 utkämpades det avgörande slaget i det svensk-ryska krig som här i Sverige är känt som ”Gustaf III:s ryska krig” och i Ryssland som ”Katarina II:s svenska krig”.

Bäst i klassen, taktiskt men tamt

 Jimmie Åkessons tal innehöll en enda nyhet, ROT-avdrag för hemalarm. Å andra sidan är Åkesson troligen den enda av partiledarna som kan lyckas med ett så magert utbud. Anledningen är att han redan har satt alla de viktiga politiska förslagen för mycket länge sedan.

Ebba Busch Thor (KD). Foto: Nya Tider

KD: Du skall kunna lita på Sverige

 Ebba Busch Thor, Kristdemokraternas partiledare, var den enda borgerliga politikern som var tydlig med att svenska värderingar ska gälla i Sverige. Hennes vision om en alliansregering kändes trovärdig och hon ställde inga reservationer vad gäller SD. Detta tal kan faktiskt ha räddat kvar KD i riskdagen.

Ingen amnesti för gymnasist, lagen kan inte tillämpas

 Den nya gymnasielagen som skulle ge 9 000 mer eller mindre okända personer utan asylskäl möjlighet att stanna i Sverige kan inte tillämpas eftersom den strider mot andra tvingande lagar. Det skriver Malmö Migrationsdomstol i ett pressmeddelande.

66 661 uppehållstillstånd beviljade på sex månader

 Artikeln fortsätterÄr du prenumerant kan du logga in för att fortsätta läsa.Inte prenumerant? Teckna en prenumeration här.Vi kan tyvärr inte erbjuda allt material gratis på hemsidan,...

Nyhetsdygnet

Senaste numret

Nya Tider är den enda tidningen som bemöter systempressens lögner i deras eget format: på papper. Sedan grundandet 2012 granskar Nya Tider den politiska korrektheten och berättar hur verkligheten ser ut bakom systemmedias tillrättalagda version. Tidningen utkommer med en nätutgåva två gånger i veckan och ett magasin varannan vecka.
Vávra Suk
Chefredaktör
Prenumerera på
Nya Tiders nyhetsbrev!

123 037 97 35

A Minska textstorlek". A+ Öka textstorlek. A++ Stor text.

Logga in på ditt konto

Genom att fortsätta surfa vidare på hemsidan godkänner du vår integritetspolicy.